Επίσκεψη Μερκουράκη στη λαϊκή αγορά της Αγίας Βαρβάρας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Κώστας Μερκουράκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους και μέλη της Δημοτικής Κίνησης «ΡΑΚ – Πόλη για όλες & όλους», επισκέφτηκε τα καταστήματα και την Λαϊκή Αγορά της Αγίας Βαρβάρας το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Φεβρουαρίου σε μια προσπάθεια να καταγράψει τα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων της γειτονιάς, αλλά και να δώσει ένα πρώτο στίγμα των προθέσεων του.

Οι συζητήσεις με τους κατοίκους και τους εμπόρους είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η εμπειρία τους πάνω στα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας, αλλά και οι ανάγκες τους σε θέματα προσβασιμότητας, υπηρεσιών, συγκοινωνιών κτλ αποτελούν υπερπολύτιμα ερεθίσματα στη χάραξη του προγράμματος της Παράταξής.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μερκουράκης ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του σχολίασε: «Καθημερινά βρισκόμαστε στους δρόμους της πόλης ακούγοντας τους πολίτες! Σήμερα βρεθήκαμε στις πίσω γειτονιές της για να μιλήσουμε με τους κατοίκους, να καταγράψουμε τα προβλήματα, τις ανάγκες και τα παράπονα τους, αλλά και για να συζητήσουμε για τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλενοεκτήματα της περιοχής. Αντλήσαμε δύναμη και συνεχίζουμε για να συν-διαμορφώσουμε την επόμενη μέρα στο Φάληρο! Για μια πόλη ανοιχτή, χωρίς διακρίσεις και πολίτες δύο κατηγοριών. Για μια πόλη για όλες και όλους!».