ΡΑΚ: Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή στο Π. Φάληρο

Θα ήταν κωμικό, αν δεν ήταν τραγικό, οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, οι υμνητές του ναζισμού και του Χίτλερ, να εμφανίζονται στο Παλαιό Φάληρο, για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις τιμής της 28ης Οκτωβρίου.

Είναι ανεπιθύμητοι.

Όσο τα στελέχη της ΧΑ προσπαθούν να παρουσιάσουν μια «πολιτισμένη εικόνα» στις δημόσιες εμφανίσεις τους, τόσο εμείς θα θυμόμαστε τη δολοφονική τους δράση τα τελευταία χρόνια: ξυλοδαρμοί, μαχαιρώματα, πυρπολήσεις σπιτιών, επιθέσεις ταγμάτων εφόδου και τρομοκρατία.

Αυτή το πολιτικό κλίμα προσπάθησαν οι φασίστες της Χρυσής Αυγής να επιβάλουν και στην περιοχή μας. Δεν ξεχνάμε την παραλίγο δολοφονία νεαρού μαθητή στην πόλη μας πριν από λίγα χρόνια και δηλώνουμε την αποδοκιμασία μας για την παρουσία τους στις εκδηλώσεις της πόλης μας.

Καλούμε τους πολίτες του Π. Φαλήρου, τους μαζικούς φορείς, τις συλλογικότητες, τους εκπαιδευτικούς και τη νεολαία σε κοινό μέτωπο ενάντια στον κοινωνικό εκφασισμό και την ιστορική λήθη.

Γιατί στο Παλαιό Φάληρο, που πλήρωσε με αίμα τη μάχη ενάντια στον ναζισμό, δεν υπάρχει χώρος για τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Π. Φαλήρου

Φώτο: Ο αρχηγός και ο υπαρχηγός της ΧΑ με φόντο τα σύμβολα της ναζιστικής Γερμανίας.