Εκδήλωση μνήμης απέναντι στη λήθη στο Φάληρο (Βίντεο)

10743703_949589828401733_1410936490_nΜε τέσσερις ομιλίες, μια προβολή και αρκετές παρεμβάσεις από τον κόσμο που βρέθηκε στην αίθουσα του πολυχώρου του Δημαρχείου, ολοκληρώθηκε άλλη μια εκδήλωση της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης Παλαιού Φαλήρου.

Η συζήτηση με τίτλο: «Ιδέες που ευνοούν την ανάπτυξη του φασισμού» έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις εορταστικές εκδηλώσεις τιμής για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην πόλη μας.

Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο πρόεδρος του πανελλαδικού συνδέσμου αγωνιστών ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, Στέλιος Ζαμάνος. Στη συνέχεια μίλησαν οι Γιώργος Τσερεμέγκλης (μέλος της ΡΑΚ και της συλλογικότητας των ανήσυχων γονέων Π. Φαλήρου – Ν. Σμύρνης), η Μαρία Διαλλινά (ψυχίατρος – ψυχοθεραπεύτρια και προϊσταμένη Δντρια του ψυχιατρικού τμήματος ενηλίκων του ΓΝ Γεννηματάς) και τέλος, ο Στάυρος Κωνσταντακόπουλος (επίκουρος καθηγητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου).10799364_949590068401709_1705382338_nΗ εκδήλωση άνοιξε με μουσική και αντιφασιστικά βίντεο, ενώ έναν σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο επικεφαλής της Ριζοσπαστικής Αριστερής Κίνησης, Κώστας Μερκουράκης.

Παράλληλα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και οι: Γιάννης Γουλιέλμος (αντιδήμαρχος), Γιώργος Βασιλείου (επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για το φάληρο»), Άρης Δρυγιαννάκης (πρόεδρος Ένωσης Κρητών Π. Φαλήρου), όπως επίσης από την Ένωση Κατοίκων Αμφιθέας «Σοφία Μπεφόν» παρευρέθηκαν η πρόεδρος Βούλα Σπυριδωνίδου, η αντιπρόεδρος Μαίρη Χαμάντ – Δημητρίου και η γραμματέας Ελένη Τσίρου.

Ακολουθούν βίντεο με αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.