Μπίτσικας Ιωάννης

Σπούδασα στην Ιατρική Αθηνών. Ειδικεύτηκα στην Παθολογία και εξειδικεύτηκα στο Σακχαρώδη Διαβήτη. Είμαι Διδάκτωρ της Ιατρικής  Αθηνών. Υπηρετώ την κοινωνία του Π.Φαλήρου από το 1992, με συνέπεια και αγάπη για τον άνθρωπο. Προσέφερα εθελοντικά τις υπηρεσίες μου για πολλά χρόνια στα Δημοτικά Ιατρεία και σε  δράσεις πρωτογενούς πρόληψης του Δήμου μας.

Είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου  Ιατρών  Κέντρων Υγείας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δημόσιου Συστήματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Το 2014 έθεσα υποψηφιότητα για πρώτη φορά και εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος στο Π.Φάληρο. Θήτευσα ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Ασχολήθηκα με θέματα που αφορούν την πρωτογενή πρόληψη και την υγεία των συμπολιτών μας, τους αδύναμους, τα άτομα με αναπηρία και τους κοινωνικά αποκλεισμένους. Έθεσα θέματα για το Περιβάλλον και την καλαισθησία στο  Π.Φάληρο.

Διεκδικώ  την επανεκλογή μου για να συνεχίσω τον αγώνα για βελτίωση της Κοινωνικής Πρόνοιας και της Υγείας στο Δήμο μας. Η προσφορά στο συνάνθρωπο  είναι για μένα στόχος ζωής, για τον οποίον αγωνίζομαι καθημερινά μέσα από την εργασία μου, το Συνδικαλιστικό Κίνημα  και  την Τοπική Αυτοδιοίκηση !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.