Καλαμπόκη Δήμητρα (Τούλα)

Γεννήθηκα στο Π.Φάληρο στις 17-4-1959.

Ο πατέρας μου, Χρήστος Καλαμπόκης, αγωνιστής κατά της κοινωνικής αδικίας σε όλη του την ζωή,  με έμαθε να παλεύω για το δικαίωμα του ανθρώπου  στις ίσες ευκαιρίες και για το όραμα μιας καλύτερης ζωής. 

Συμμετείχα ενεργά στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα. Σπούδασα Διοίκηση επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Αθήνας και μετά Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ταυτόχρονα πήρα πτυχίο (Proficiency of Cambridge) στα αγγλικά, και παρακολούθησα σεμινάρια διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας στο Cambridge.

Διδάσκω αγγλικά από το 1986 στον ιδιωτικό τομέα στην περιοχή του Φαλήρου και ευρύτερα.

Είμαι παντρεμένη, χωρίς παιδιά, με τον Άκη Τουρκογιώρη, μουσικό, πρώην μέλος των Socrates, και με μακροχρόνια συνεργασία με καλλιτέχνες όπως ο Δ.Μούτσης, Χατζηδάκης, Θεοδωράκης, Πρωτοψάλτη, Γαλάνη, Ζουγανέλης, Χατζηγιάννης, κ.α. Συμμετέχω με χαρά λοιπόν στην προσπάθεια της  ΡΑΚ γιατί σήμερα κανένας δεν μπορεί να μένει αμέτοχος μπροστά στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας αλλά και του Δήμου μας. Μπορούμε να χτίσουμε έναν άλλο Δήμο, όπου η αλληλεγγύη, η συμμετοχή και ο πολιτισμός θα γίνουν κομμάτι της καθημερινότητας κάθε Φαληριώτη. Όλοι μαζί λοιπόν για μια νέα πνοή στη ζωή του Δήμου μας! Κρατάμε τα καλά και παλεύουμε για τα καλύτερα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.