Χαραλάμπους Παναγιώτης

Γεννήθηκα το 1997 στο Π. Φάληρο. Οι γονείς μου είναι ο Νίκος Χαραλάμπους γεννημένος στο Π. Φάληρο με καταγωγή από το Ξηρόμερο Αιτολωακαρνανίας και η Αργυρώ Σύριγγα (δημοτική σύμβουλος με την ΡΑΚ 2014-2019) γεννημένη στο Π. Φάληρο με καταγωγή από την Ικαρία.

Μεγάλωσα παίζοντας στις γειτονιές της Αμφιθέας, έμαθα τα πρώτα γράμματα στο 4ο δημοτικό σχολείο του Π. Φαλήρου, συνέχισα στο 3ο Γυμνάσιο, 3ο Λύκειο και πήρα Πτυχίο δομικών έργων (επα.λ) Ν. Σμύρνης.

Από τα παιδικά μου χρόνια είχα δυο μεγάλες αγάπες. Η μια ήταν η μουσική. Ασχολήθηκα με τα τύμπανα και πήρα μέρος σε φεστιβάλ Νεολαίας, όπως το Evaggeliki School Festival, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις συλλόγων της περιοχής όπως της Ένωσης Κατοίκων Αμφιθέας “Σοφία Μπεφόν”, του δήμου Π. Φαλήρου όπως “Τα Φαληρικά”, σε παραδοσιακά πανηγύρια στην Ικαρία κλπ.

Η ναυτιλία κι η θάλασσα ήταν η άλλη μεγάλη αγάπη. Πήρα πτυχίο Στελέχους διοίκησης και οικονομίας στον τομέα της ναυτιλίας. Ο στόχος όμως για μένα ήταν η άμεση σχέση με την θάλασσα. Έτσι λοιπόν πήρα δίπλωμα ταχυπλόου. Σήμερα φοιτώ σε ναυτική σχολή με προορισμό την σχολή εμπορικού ναυτικού. Παράλληλα κάνω την πρακτική μου σε δεξαμενόπλοιο σαν δόκιμος πλοίαρχος. Έχω εργαστεί σε ναυπηγικό γραφείο, σε τουριστικά ταχύπλοα και ιστιοπλοϊκά.

Πήρα μια απόφαση που δεν συνηθίζουν να παίρνουν οι άνθρωποι της ηλικίας μου. Να βάλω υποψηφιότητα με την ριζοσπαστική αυτοδιοικητική κίνηση Παλαιού Φαλήρου, στηρίζοντας τον υποψήφιο δήμαρχο μας, Κώστα Μερκουράκη.

Το έκανα γιατί.. Πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να είμαστε ενεργοί και πρωταγωνιστές

Για να έχουμε μια πόλη ικανή να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλες & όλους

Για ένα Φάληρο με ζωή και μέλλον για τους νέους