Πεπόνης Γεώργιος

Γεννήθηκα το 1951. Είμαι παντρεμένος. Έχω δύο κόρες και τρία εγγόνια. Κατάγομαι από την Ήπειρο (Πρέβεζα). Είμαι δημότης Παλαιού Φαλήρου και μένω μόνιμα εδώ και τριάντα περίπου χρόνια στην πόλη μας.

Εργάστηκα για 35 χρόνια σχεδόν σε όλες τις θέσεις των Ελληνικών Ταχυδρομείων (Διανομέας, Διαχειριστής, Προϊστάμενος Υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ, Δ/ντής Καταστημάτων και επιθεωρητής). Διετέλεσα επίσης και Διευθυντής των Ταχυμεταφορών ΕΛ ΤΑ .

Είμαι συνταξιούχος και έχω τη μεγάλη  τιμή να εκπροσωπώ όλους τους συνταξιούχους των Ελληνικών Ταχυδρομείων, καθότι είμαι πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου μας, που αριθμεί πάνω από 10.000 μέλη.

Είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και τούτο διότι τώρα ένοιωσα την ανάγκη να συνταχθώ με όλες μου τις δυνάμεις στο πλευρό ενός νέου, έντιμου και δημιουργικού ανθρώπου, του Κώστα Μερκουράκη.

Είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος με καθαρή και σίγουρη ματιά στο μέλλον,  με γνώση πλέον αλλά και εμπειρία στην αυτοδιοίκηση. Πιστεύει στις συνεργασίες και έχει την ικανότητα να συσπειρώσει και να ενώσει τις υγιείς δυνάμεις της πόλης μας σε μια Δημοτική Αρχή, χωρίς ηγεμονισμούς.

Αγαπητοί μου συμπολίτες στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν ήδη υπάρξει στελέχη της αυτοδιοίκησης και κρίνονται θετικά από το έργο τους, όπως και άλλοι με κοινωνική προσφορά και  βιογραφικά, που συνιστούν απόδειξη εργασίας και μόχθου στη ζωή.

Ενισχύστε με την ψήφο σας τη Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση (Ρ.Α.Κ.).

Αναδείξτε δήμαρχο τον Κώστα Μερκουράκη.Είναι εχέγγυο για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των απόψεών σας αλλά και των συμφερόντων σας στο Δήμο μας.