Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Έφτασε η ώρα για μια νέα αρχή στο Παλαιό Φάληρο. Με καινούργια πρόσωπα στην πρώτη γραμμή. Με φρέσκια οπτική, πρωτότυπες ιδέες, ήθος, εντιμότητα, γνώση, διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά και προσωπικές επαγγελματικές διαδρομές, που αποτελούν κριτήρια ικανότητας και διοικητικής επάρκειας. Απεξαρτημένοι από τους “επαγγελματίες” δημοτικούς παράγοντες, τους “ιδιοκτήτες” της, που καθορίζουν για 10ετίες την τύχη της Πόλης μας.

Το Παλαιό Φάληρο έχει τις προδιαγραφές για να είναι ένας Δήμος με υψηλούς ποιοτικούς δείκτες, καθώς διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα: πύλη εισόδου στο θαλάσσιο μέτωπο από Αθήνα και Πειραιά, φυσική παραλία, χώρους πρασίνου, πολιτιστική κληρονομιά, γειτνίαση με σημαντικά πολιτιστικά και αθλητικά κέντρα, και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο, με έργα όχι εντυπωσιασμού, αλλά παρεμβάσεις ουσίας, σωστό προγραμματισμό, συμμετοχή των πολιτών και ορθή, διάφανη, διαχείριση.

Οραματιζόμαστε μια πόλη φιλική, λειτουργική, έξυπνη, ανοιχτή, καθαρή και προσβάσιμη σε όλους μας. Μια πόλη που θα γοητεύει τους κατοίκους, που θα μπορείς δίχως εμπόδια να απολαύσεις μια βόλτα με το μωρό σου, να ψωνίσεις με άνεση, να κυκλοφορείς αν είσαι ΑμεΑ ή κάτοικος με κινητικά προβλήματα. Μια πόλη με χώρους ελεύθερους από αυτοκίνητα, με χώρους στάθμευσης, με περισσότερο πράσινο, που θα μπορείς να εργαστείς, να συνεργαστείς και να επικοινωνείς με τους συμπολίτες σου, να ψυχαγωγηθείς, αλλά και να ησυχάσεις. Μια πόλη με ισορροπημένη ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης και των άλλων περιοχών, με εύκολη πρόσβαση, όλων μας, στις παραλίες μας. Μια πόλη σύγχρονη, με κέντρο τον άνθρωπο και την προστασία της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων του. Ο Δήμος να λειτουργεί με διαφάνεια, συστηματική ενημέρωση και συμμετοχή του Δημότη στη λήψη των αποφάσεων, με θεματικές συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου και λογοδοσία. Οι δημότες να έχουν λόγο.

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (ΠΕΝΝΥ)
ΑΝΤΩΝΙΟΖΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΑΡΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΙΛΛΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΓΑΙΤΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΛΑΔΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (ΤΖΕΝΗ)
ΓΚΑΓΚΑ ΜΑΡΙΑ
ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ
ΔΡΙΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΚΑΖΑΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΙΜΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)
ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (ΤΟΥΛΑ)
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΡΟΥΛΑ)
ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΣΤΕΡΗΣ
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΕΡΜΙΛΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΚΛΕΙΔΩΝΑΡΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
ΚΟΝΤΟΔΗΜΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)
ΚΟΤΣΟΡΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΛΙΤΙΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΛΥΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΑΚΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΜΑΡΚΟΥΛΙΔΑΚΗ ΑΝΝΑ
ΜΑΡΟΥΔΗ ΑΣΠΑΣΙΑ
ΜΗΝΤΣΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΜΗΤΣΟΥΚΑ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ
ΜΙΜΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΒΕΤΑ)
ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ-ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑΝΑ)
ΠΑΡΙΣΗ ΑΝΝΑ
ΠΕΠΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΟΥΛΟΣΟΦΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΡΟΔΑΡΕΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΣΑΝΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΣΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΠΑΗ-ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΣΥΡΑΓΩ
ΣΠΥΡΙΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ-ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΥΜΒΟΥΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΤΣΙΤΣΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΟΥΧΤΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΧΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΡΗΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ