Η ΡΑΚ για τον β γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στο Φάληρο

Δημότισσες και Δημότες του Παλαιού Φαλήρου, η παράταξή μας «ΡΑΚ – Πόλη για όλες & όλους» έδωσε μια απαιτητική εκλογική μάχη την Κυριακή.

Ο επικεφαλής, τα στελέχη και τα μέλη της κίνησής μας νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και εμπιστευτήκατε την πρόταση μας για έναν προοδευτικό Δήμο που θα βρίσκεται κοντά στον Δημότη.

Η πορεία μας, ο ένας δίπλα στον άλλον, θα συνεχιστεί. Όλοι από κοινού – εκλεγμένοι και μη – θα υπερασπιστούμε τις θέσεις και τις αξίες μας για μια σύγχρονη και αποτελεσματική αυτοδιοίκηση, θα συνεργαστούμε εκεί όπου μπορούν να υπάρξουν προγραμματικές συγκλίσεις, όπως άλλωστε και η απλή αναλογική επιτάσσει, και θα σταθούμε απέναντι στην ακροδεξιά και τις παραφυάδες της.

Με δεδομένο ότι έχουν παρέλθει οι εποχές των παραταξιακών «γραμμών» και των διακομματικών παζαριών, στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών θεωρούμε αυτονόητο πως οι ενεργοί πολίτες που συντάχθηκαν μαζί μας και ψήφισαν τον συνδυασμό μας, είναι σε θέση, χωρίς υποδείξεις, να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο, κατά την κρίση και τη συνείδησή τους.

Για τη «ΡΑΚ – Πόλη για όλες & όλους» το κύριο διακύβευμα του δεύτερου γύρου της Κυριακής, είναι η εκλογή της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.

Τέλος, θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας που προτίμησαν άλλες παρατάξεις, ότι θα είμαστε μαζί τους γιατί τα προβλήματα είναι κοινά και δεν κάνουν εξαιρέσεις.