Με μεγάλη επιτυχία η συνεστίαση της ΡΑΚ!

Μια όμορφη βραδιά διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης 19.12 η Δημοτική Κίνηση της ΡΑΚ, στο εστιατόριο «τα Πιπέρια», το οποίο γέμισε ασφυκτικά. Φίλοι και μέλη της Κίνησης γέμισαν από νωρίς τους χώρους του εστιατορίου, ενώ δεν έλειψε ο χορός, το τραγούδι και φυσικά ο σχολιασμός της τοπικής και κεντρικοπολιτικής επικαιρότητας.

Με την εκδήλωση αυτή ξεκινά ένας νέος κύκλος εξωστρεφών δραστηριοτήτων που έχει σχεδιάσει το συντονιστικό της Κίνησης, με άξονα την οικονομική και λειτουργική ενίσχυση της.

Χαιρετισμός έγινε από τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής της ΡΑΚ, Κώστα Μερκουράκη, ενώ ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τον Φαληριώτη μουσικό, Γιάννη Μπρομπονά.

Τη συνεστίαση τίμησαν με την παρουσία τους, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, οι τέως Υπουργοί Γιάννης Μπαλάφας και Νίκος Ξυδάκης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βάλια Βαγιωνάκη, ο τέως Δήμαρχος Σκύρου και μέλος της Κίνησης Μίλτος Χατζηγιαννάκης, o Ειδικός Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Πάνος Κορφιάτης, καθώς και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με την παράταξη της Ρένας Δούρου, Μίλτος Ευσταθιάδης, Μαρία Νερούτσου και Αγγελική Λεβέντη, αλλά και η Συντονίστρια της Νομαρχιακής Επιτροπής Νοτίων του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Τραυλού.

Φυσικά στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΡΑΚ, Γιάννης Μπίτσικας και Αργυρώ Σύριγγα, ενώ απουσίαζε ο Γιάννης Μαυρομάτης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Στην εκδήλωση βρέθηκε και ο τ. υποψήφιος Δήμαρχος και πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Στέλιος Βαλέτας, ο οποίος είναι μέλος της Κίνησης.

Δείτε φωτογραφίες: