Ευχές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς από την ΡΑΚ

%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%bfΓια άλλη μια χρονιά το ταξίδι στη γνώση ξεκινάει και πάλι, μετά από ένα απαραίτητο διάλειμμα.

Παιδιά, «με το πρώτο κουδούνι», θα σας επισημάνουμε και εμείς τα σημαντικά πράγματα που θα σας δώσει το σχολείο σας και αυτή τη χρονιά:

Θα σας εφοδιάσει με γνώση και βιώματα, για να γίνετε δημοκρατικοί πολίτες της Πατρίδας μας, αλλά και του Κόσμου, ικανοί να αγκαλιάζετε καινούριες ιδέες και καινούριους ανθρώπους.

Θα σας διδάξει την αλληλεγγύη και πώς να την κάνετε πράξη στην καθημερινή σας ζωή. Θα πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε στο σχολείο τα αγαθά σας, τις ιδέες , τις γνώσεις σας αλλά και τη χαρά και τη λύπη σας.

Ευχόμαστε στους δασκάλους και στους καθηγητές σας καλή δύναμη στην προσπάθειά τους να εφοδιάσουν τα παιδιά μας με τη γνώση που χρειάζονται. Τους ευχόμαστε επίσης να μπορέσουν να βρούν και να καλλιεργήσουν τις ικανότητες και τα ιδιαίτερα χαρίσματα του κάθε παιδιού και τελικά να οδηγήσουν τα παιδιά στην ολοκλήρωση της προσωπικότητά τους.

Στους γονείς σας εύχοματε να βρουν τη δύναμη που χρειάζονται για να συμπαρασταθούν τόσο σε σας τα παιδιά τους, όσο και στους δασκάλους σας.

Καλή σχολική χρονιά!